Tegelwerken

Renovatie

In onze showroom vindt u de nieuwste trends op sanitair en tegelgebied. Van sloopwerk tot schilderwerk, van sanitair tot vloerverwarming en van tegels tot een complete badkamer.
De mogelijkheden op badkamer gebied zijn onbegrensd, er is voor iedere portemonnee een creatief badkameridee. Wij zullen er alles aan doen om samen met u een badkamer te ontwerpen en samen te stellen, geheel naar uw eigen wensen.

Nieuwbouw

Als u een huis heeft gekocht dat wordt ontwikkeld in een bepaald project, kunt u bij ons in de showroom het standaard pakket komen bekijken zoals de aannemer dat heeft uitgezocht. Uiteraard kunt u ook tegels voor de badkamer, toilet en keuken uitzoeken geheel naar uw eigen wensen.
Wenst u een tegel- of een natuursteen vloer in uw huis, ook deze kunnen wij verzorgen. Wij dragen er dan zorg voor dat deze voor de oplevering van uw huis klaar is.

Vaassen Tegels & Sanitair kan uw complete afbouw van uw nieuwbouw huis verzorgen. Van elektra tot loodgieter, van tegelzetter tot stukadoor en van schilder tot stoffeerder. Wij maken een planning voor u en overleggen over de gang van zaken. Samen met u dragen wij er zorg voor dat het gewenste eind resultaat wordt bereikt

WILT U MEER INFORMATIE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP