Tegels & Sanitair

Nieuwe badkamer?

Eindeloze mogelijkheden, persoonlijke wensen, smaak, stijl en zeker ook functionaliteit en kwaliteit in uitvoering. Allemaal ingrediënten die samen uw perfecte badkamer vormen. In de eerste plaats zijn wij en onze showroom er om u te adviseren, op ideeën te brengen en te helpen keuzes te maken.

In een 3D tekening zullen wij de ruimte visualiseren waardoor de functionaliteit van de indeling duidelijk wordt. Ook de tegel en sanitair keuzes die u maakt voeren we in zodat u een goede sfeerimpressie krijgt van uw nieuwe badkamer. De technische en bouwkundige mogelijkheden worden zover als mogelijk besproken en deze zullen wij bij u thuis komen bekijken.

Of het nu gaat om een badkamer renovatie of een nieuwbouw woning. Wij zijn er voor u.

Begeleiding van a tot z

Wij plannen en begeleiden uw renovatie met een vast team van specialisisten. Één aanspreekpunt staat voorafgaand, tijdens en na de renovatie voor u klaar. Wij staan voor kwaliteit, service en een gedetailleerde afwerking. Vaassen Tegels & Sanitair is er om u te ontzorgen en oplossingen te bieden.

Slopen

Stofscherm, afplakken van looproute, sloop- en puinafval afvoeren

installatie

Leidingwerk, CV, vloerverwarming, montage sanitair

electriciteit

Veilige aarde aansluiting, ideale lichtverdeling, goede ventilatie

metselwerk

Voorzetwanden, inbouw nisjes, douchewand, verplaatsen deurpost / muren

timmerwerk

Verlaagd metal stud plafond, maatwerk kasten, meubels, kozijnen

Tegelwerk

Dubbel verstek gezaagd, symmetrische tegelverdeling, waterpas

Stucwerk

Egaal en strak stucwerk als ondergrond of ter afwerking, beton ciré

kitwerk

100% waterdichtheid garantie en strakke afwerking op kleur

Schilderwerk

Bijwerken van oneffenheden en krimpscheuren, gladde dekkende afwerking

3D impressie

wat zeggen onze klanten?

Top bedrijf, kan niet anders zeggen. Onlangs een nieuwe badkamer gekocht en laten plaatsen. Het gehele proces in de handen van Vaassen gelegd en van a tot z perfect verlopen. Duidelijke afspraken, goede planning en een hoog afwerkings niveau. Kortom een aanrader, John en personeel bedankt!!

Google, Jack Lacroix, maart 2021

… in 1 woord TOP. Tijdens het tekenwerk in de showroom wordt er goed meegedacht en komen er tips. De montage is super verlopen en top afgewerkt (tegelwerk en afwerking subliem). Komt afspraken volledig na, kan het iedereen aanraden. Een bedrijf welke gewoon met je mee denkt en niet alleen bezig is om te verkopen. Geweldig!

Google, Roger Franssen, augustus 2020

Inspiratie…

Vragen? Neem contact op!

Wilt u graag zeker weten dat we direct tijd hebben om de ideeën en plannen van uw badkamer of woning renovatie te bekijken ontvangen wij u graag op afspraak.