Diensten

De kracht van Vaassen Tegels & Sanitair is dat u bij ons te maken heeft met maar één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.
Vaassen Tegels & Sanitair kan een project van a tot z begeleiden en plannen. Voor de verschillende disciplines zoals aannemer, electra-, stuc-, schilder en loodgieterswerk, vormen wij een nauw team. Op deze manier behalen wij samen met u het gewenste resultaat.

Badkamerbouw

Met een badkamer van Vaassen Tegels & Sanitair kiest u een perfecte badkamer op basis van uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden op badkamer gebied zijn onbegrensd, er is voor iedere ruimte een creatief idee.
Hoe ziet u uw badkamer het liefst? Kiest u voor een strak design met hightech apparatuur? Heeft u een voorkeur voor een kleurrijke romantische badkamer, of geniet u het meest van een luxueus uitgevoerd klassieke badkamer?
Bij Vaassen Tegels & Sanitair is het allemaal mogelijk en worden uw persoonlijke badkamer ideeën in concrete en creatieve oplossingen omgezet.

Wellness

Neem nu ook thuis eens tijd voor een weldadig bubbelbad. Steeds meer mensen willen nu thuis in hun vertrouwde omgeving genieten. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een eigen relax ruimte, compleet met sauna, whirlpool, stoomcabine en zwembad, kan door ons ingericht worden, voorzien van speciaal tegelwerk met bijvoorbeeld glasmozaïek of natuursteen.

Verbouwingen

Na tegelwerk, tegels en sanitair houdt het bij Vaassen Tegels & Sanitair nog lang niet op. Wij hebben meerdere disciplines in huis. Wij zijn in staat om een complete verbouwing voor u te realiseren. Deze verbouwingen beperken zich niet uitsluitend tot het verbouwen van uw badkamerruimte. Ook overige ruimten zoals uw keuken, serre, aanbouw of terras kunnen wij voor u verbouwen.
Een verbouwing staat met een goede begeleiding van het uit te voeren project.
Wij bieden u een begeleiding van het totale traject. Van sloopwerk tot stukadoor, van installatie tot elektra en van tegelwerk tot schilderwerk. Wij dragen er zorg voor dat alles vlekkeloos verloopt in goed overleg met de klant.

Bouwbegeleiding

Verbouwen en renoveren is een complexe aangelegenheid. Het is daarom van groot belang dat aan de werkzaamheden een strakke planning zit. Deze planning dient natuurlijk goed begeleid te worden. Vaassen Tegels & Sanitair heeft de kennis in huis om hier op toe te zien. Een persoonlijke aanpak in samenspraak met de klant is een pré.
Voordeel voor de klant is een strakke en centrale regie over alle fasen van de werkzaamheden, vanaf het ontwerp, de planning, de oplevering en de nazorg. Vaassen Tegels & Sanitair is de spil en het aanspreekpunt voor u tijdens en na de verbouwing.

WILT U MEER INFORMATIE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP