Bouw & Renovaties

Verbouw plannen?

Wilt u uw woning renoveren, verbouwen, een aanbouw of een overkapping plaatsen? Wilt u de indeling aanpassen en bent u nieuwsgierig naar de bouwkundige mogelijkheden of heeft u al concrete tekeningen gemaakt met een architect? Wij kunnen deze verbouwing voor u begeleiden, plannen en realiseren.

Wij komen bij u thuis luisteren naar uw wensen en kijken met een frisse blik naar praktische en realiseerbare mogelijkheden. Wij zorgen dat er vooraf een compleet (kosten)overzicht staat met alle nodige werkzaamheden, materialen en keuze opties om onduidelijkheden te voorkomen.

Begeleiding van a tot z

Wij plannen en begeleiden uw renovatie met een gespecialiseerd en vast renovatie team. Één aanspreekpunt staat voorafgaand, tijdens en na de renovatie voor u klaar. Wij staan voor kwaliteit, service en een gedetailleerde afwerking. Vaassen Bouw & Renovaties is er om u te ontzorgen en oplossingen te bieden.

Slopen

Stofscherm, afplakken van looproute, sloop- en puinafval afvoeren

installatie

Leidingwerk, CV, vloerverwarming, montage sanitair

electriciteit

Veilige aarde aansluiting, ideale lichtverdeling, goede ventilatie

metselwerk

Voorzetwanden, inbouw nisjes, douchewand, verplaatsen deurpost / muren

timmerwerk

Verlaagd metal stud plafond, maatwerk kasten, meubels, kozijnen

Tegelwerk

Dubbel verstek gezaagd, symmetrische tegelverdeling, waterpas

Stucwerk

Egaal en strak stucwerk als ondergrond of ter afwerking, beton ciré

kitwerk

100% waterdichtheid garantie en strakke afwerking op kleur

Schilderwerk

Bijwerken van oneffenheden en krimpscheuren, gladde dekkende afwerking

Verbouwings impressies…

wat zeggen onze klanten?

Keuken en hal laten renoveren. Het hele project is van begin tot eind door Vaassen uitgevoerd. Strakke planning, goeie afspraken, vriendelijke medewerkers en een zeer hoog afwerkingsniveau. De eigenaar komt regelmatig de geleverde werkzaamheden bekijken en bespreekt de planning. Top Service! Heel belangrijk: Achteraf waren er geen verrassingen m.b.t. de factuur. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden want je hoeft je geen zorgen te maken of het allemaal goed komt want Vaassen zorgt dat het project goed wordt afgerond.

Google, Jo Simons, januari 2022

Ons huis is onlangs helemaal gerenoveerd, … Vaassen nam de regie… Een gouden greep gelet op het uiteindelijke resultaat, de kwaliteit van het ingezette netwerk van vakmensen, de creativiteit bij de invulling en realisatie en de helderheid van financiële afspraken.

Google, Babs en Harry Hanssen, juni 2018

Vragen? Neem contact op!

Wilt u graag zeker weten dat we direct tijd hebben om samen de ideeën en plannen van uw badkamer of woning renovatie te bekijken dan ontvangen wij u graag op afspraak.